Kadalys SOS Nourishing body lotion

Kadalys SOS Nourishing body lotion var med i Goodiebox Caring nature. Det är en body lotion som ska återfukta, föryngra och lugna samtidigt som den gör huden silkeslen. Som många andra kroppsprodukter så hävdar de att den absorberas snabbt men det kommer jag självklart testa själv.

Annons

Den håller sig till temat genom att 99,5% av ingredienserna är naturliga. Stjärningrediensen i den är sheasmör. Det mest spännande är att den även innehåller gul banan. I hemmagjorda hudkurer förekommer banan ofta och den har bra egenskaper.

Recension Tuben är ganska kompakt i formatet och tar inte mycket plats. Nu jämför jag tyvärr ofta kroppsprodukter med mina pumpar med miniderm men om du kollar på gruppfotot från boxen så får du en uppfattning om storleken.

Annons

Jag hade en vision att jag skulle ta fasta på boxens tema och inte öppna den förrän jag använt slut på lite fler produkter men bananen fick mig på fall. Banan kan bli väldigt sött och klibbigt i doften men den är mer som att lukta på håll på utsidan av en banan.

Den absorberas ganska fort men jag tycker att huden känns lite klibbig en liten stund efter att man smort sig.

Kadalys SOS Nourishing body lotion finns hos Notino för 188kr. Jag har inte handlat ifrån Notino och vågar inte lova att det är en bra shop.

Köpa igen? Jag föredrar att stötta svenska handlare och tror inte att den är så unikt bra att jag måste köpa just den här.

Kadalys SOS Nourishing body lotion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *