Kerastase Nutritive nectar thermique

Inlägget innehåller annonslänkar

Kerastase Nutritive nectar thermique är en leave in produkt mot torrt och frissigt hår som även fungerar som värmeskydd. Kérastase håller generellt en hög kvalité på sina produkter så jag jag har höga förväntningar. I marknadsföringen sägs det att den ska göra föningen 2x snabbare.

Jag hittar väldigt lite information om vad den innehåller. Man ska applicera den i nytvättat hår och styla som vanligt och sen finns ju innehållsförteckningen i versaler. Limonene och parfym innehåller den och det vet jag många som vill undvika men de brukar hålla sig till ekologiskt och naturligt. Jag hittade en filmsnutt som ger ett hum om mängden produkt.

https://youtu.be/LQ1JCBoU7DI

Recension Tuben är lätt och smidigt att ta med sig. Trycket var lite kladdigt vilket jag inte tycker är ok. Det var oranga missfärgningar som gick nästan bort med en trasa och rengöringsmedel. Att börja med att göra ren förpackningen innan man ställer in den i skåpet är ok om man köpt den väldigt billigt på en outlet men det gjorde inte jag. Min köpte jag hos frisör i samband med klippning. Jag tycker om att handla av frisören eftersom de bör ha koll på vad som passar till min hårtyp och då slipper jag köpa fel produkter. Jag fick alltså inte den bästa starten med Kerastase Nutritive nectar thermique och hade jag inte bott så långt från frisören hade den blivit returnerad. Fullt pris ska hålla bra kvalitet men innehållet kan vara bra fast förpackningen är lite b.

Förresten måste jag ju gnälla lite till, vilken tyckte att en skruvkork var en bra idé? När jag stylar håret lägger jag en klick i handen och innan jag lägger ifrån mig tuben vill jag stänga den. Risken för kladd är hög när man ska ha en krämklick i håret samtidigt som man ska skruva på en kork och jag hatar kladd.

När man ska applicera så finns det inget om hur mycket man ska ha så du får testa dig fram. Jag tycker att man klarar sig med relativt lite men är osäker.

Jag håller inte med om att håret torkar fortare men det blir mjukt och ser fräscht ut. Värmeskyddet känns bra och det märks skillnad om man missar någon del av håret

Trots mitt klagande är det en underbar produkt och en av få hårvårdsprodukter som jag tar med mig när jag reser

Kerastase Nutritive nectar thermique kostar ca 299kr

Köpa igen Det kan jag tänka mig, det kliade i shoppingfingrarna när jag såg att det var rea men jag har shoppingförbud just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *