Kerstin Florian Turkish Body Scrub

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Doften är underbart uppfriskande

Kerstin Florian Turkish Body Scrub är en peeling för kroppen som ska friska upp huden och göra den len och härligt mjuk.

Den innehåller eukalyptus , stimulerande aromaessenser, havssalt och mineraler som ska friska upp huden.

De rekommenderar att man använder Kerstin Florian Turkish Body Scrub två gånger per vecka på ren fuktig hud. Massera in extra noga där du är torr innan du sköljer bort den.

Recension Jag brukar ju nöta hål i huvudet på alla med att jag vill ha plast och pump på alla förpackningar men den här får ett stort undantag. Glasburken är fantastiskt vacker och med en spatel i burken får man en fräsch spakänsla hemma.

Doften är otroligt uppfriskande och fräsch. Den påminner om många spaanläggningar och om jag inte minns helt fel var det den här de använde på Vana Spa Elite Palace Hotel. Konsistensen är oväntat fast eller så har jag använt för många peelingar i tub på senaste tiden

Huden blir mjuk och förberedd för brun utan sol eller bara en skön dag i långkalsonger. Man behöver inte ha mjuk hud bara för att visa upp den. Jag lägger nog mer tid på peeling och krämer under vintern då huden är väldigt täckt av kläder men det är ändå en skön känsla att ha mjuk hud och jag föredrar alltid skönhetsvård som man utför för sin egen skull. Med eukalyptusdoften och saltskrubb så känns det som att den skulle kunna vara uttorkande men den lämnar huden len och mjuk.

Kerstin Florian Turkish Body Scrub finns hos Lyko för 559kr

Köpa igen? Den kostar mindre än ett spabesök men ger ändå den sköna spakänslan vilket gör den prisvärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *