Klapp hyaluronic multiple effect power set
Klapp hyaluronic multiple effect power set

Klapp hyaluronic multiple effect power set är ett prisvärt kit med 3 ampuller och en passande kräm som fungerar för både dag och natt. Det ska tillföra fukt och släta ut huden. En återfuktad hud ser alltid fräsch ut.

Den här har hyaluronsyra i många olika molekylstorlekar för att på ett optimalt sätt nå till hudens olika lager. Genom att du binder fukt i huden så jämnas rynkor och linjer ut. Klapp hyaluronic multiple effect power set ska även stimulera cellförnyelsa och skydda huden. Genom att stimulera kollagen och elastinproduktionen så får du även en långsiktig effekt. En bra fuktbarriär skyddar även huden.

Annons

Ampullen ska helst appliceras på kvällen efter rengöring. Applicera en ampull på ansikte, hals och dekolletage och avsluta med krämen.

Recension Jag har testat många produkter från Klapp och vet att min hud klarar dem så jag tog faktiskt med mig kitet när jag reste bort några dagar. Under resor brukar jag annars vara ytterst försiktig med att testa nytt. Nu är det ytterst få som reagerar negativt på hyaluronsyra så det kändes ändå tryggt.

Huden känns härligt återfuktad redan efter första ampullen och tillsammans med krämen så slätar de verkligen ut huden. Som många andra vill jag maximera alla resor och hinna med så mycket som möjligt vilket innebär att sömnen får minskas. Trots sömnbrist så såg ansiktet fräscht och bouncy ut.

Ni som köper ampuller och använder en lite nu och då vill jag tipsa om att använda dem dagligen istället för att få fram maximal effekt. Effekten av de här är bra redan vid första och 3e kvällen räknade jag nästan med att vakna till en slätare hud än vanligt vilket jag även gjorde. Nu förstår jag att många snålar med ampullerna när de kostar runt 100kr st eller mer men det här kitet kostar 159kr vilket verkligen är wow.

Krämen är skön och smälter in fint i huden. Den lämnar en lyster men blir inte blank

Klapp hyaluronic multiple effect power set finns hos Klapp för 159kr

Köpa igen? Det är prisvärt och effektivt så absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *