Korres Hydra-biome probiotic superdose face mask är en pro- och prebiotisk ansiktsmask som ska passa alla hudtyper. Jag fick den i en Lookfantastic box. Det är en lugnande och återfuktande mask.

Jag gillar probiotika men det var nervöst att testa den här eftersom den hette något med yoghurt. När jag åt mjölkprodukter hade jag nästan alltid böldliknande utslag. I mina öron är inte äkta grekisk yoghurt något positivt. Den innehåller även Aloe Vera och risextrakt.

Masken ska appliceras på rengjord hud och sitta på 10-15 minuter. Om du vill kan du även använda den som en nattmask. Jag har inte testat den över natten eftersom jag är orolig för utslag. Jag använde den igår och idag har jag ett utslag… det kan vara av något annat men jag lovar att återkomma i frågan. Huden får vila minst en vecka sedan testar jag igen.

Sorry för rufsigt ögonbryn! Nu kör jag sista resten av den här masken

Den är vegansk och crueltyfri. Tuben går att återvinna. Huden blir återfuktad och det står att den ska reducera rödhet men det har jag inte märkt.

Zalando har den i fullsize för 459kr

Det är en bra mask men jag kommer nog inte köpa den igen.

Under kindbenet är utslaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *