Linda Hallberg Infinity Deep palette är ett av mina klokare spontaninköp. Jag älskar ögonskuggspaletter och borde nog egentligen inte köpa en enda ögonskugga till i hela mitt liv men hur kul skulle det vara? Jag har hört många säga att de skulle ta med Linda Hallbergs Infinitypalett om de bara fick välja en makeupprodukt så när jag hittade den här skönheten på halva priset på Kicks var jag bara tvungen att testa den. Jag har länge letat en bra palett att ha med i handväskan för kortare resor eller efter behandlingar.

• Solar (metallic): varm guldgul
• Quasar (metallic) – varm kopparorange
• Light Year (matt) – varm beigerosa
• Red shift (matt) – varm brun
• Polar Star (metallic) – kall champagne
• Mars (skimrig) – kall dämpad röd
• Umbra (matt) – kall brun
• Fornax (matt) – kall nästan-svart svart

Det är som alltid nästan omöjligt att fånga färgerna på bild men ni får dra ett beautyfilter över mina bilder så kanske ni får en hint. Jag kör vidare på att vägra filter och tar nästan alltid alla bilder själv med en mobilkamera. Enligt mig är det här en underbar palett till hösten. Man ska även kunna använda skuggorna till conturing och rouge och en himla massa annat så du ska slippa ta med en tonvis med packning.

Det är bra pigment i skuggorna och de sitter bra. På Kicks rekommenderar de att man använder primer för att få dem att sitta extra bra. Det tipset gäller egentligen alla skuggor och är ingen kritik mot dessa. I och med att de har bra pigment så går de att bygga på så du kan välja själv hur intensiv du vill ha din makeup. Jag har testat att bara ha med den här, en foundation och en mascara och det funkar. Eftersom paletten har en mix av skimrande och matta skuggor så går det lätt att ha den till både vardag och fest. Om man fuktar en eyelinerpensel så är det inga problem att även använda den som eyeliner.

Linda Hallberg Infinity Deep palette finns bland annat hos Kicks för 399kr det är en riktigt bra och prisvärd palett och jag köper den gärna igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *