Lips of Sweden lipbalm är ett svensktillverkat läppbalsam med vårdande bivax. Hylsan är gjord av metall och går att återvinna. Du kan välja om du vill ha guld eller silvertext på hylsan.

Lips of Sweden lipbalm innehåller förutom carnuba- canelia- och bivax även vitamin B5, C och E. Panthenolen kan även förebygga och läka spruckna mungipor. Vårt älskade skvalan finns också i den här lilla godingen. Våra läppar är känsliga och den här har både UVA & UVB skydd. Jag hittar ingen information om någon Spf. Eftersom det innehåller bivax är det inte veganskt men det är inte djurtestat.

Annons

Recension Hylsan har en sval elegans över sig. Min är som ni ser i silver och den känns skön att hålla i. Den går enkelt att öppna och stänga. Det lilla klicket bekräftar att du öppnat och stängt så du slipper förstöra ditt lipbalm i handväskan.

Jag har ett smått beroende av bra lipbalms och i synnerhet under vintern eftersom mina läppar hatar kyla. Det har lett till att jag har en nästan sjuklig samling med lippies men även att jag blivit otroligt kräsen. Konsistensen är lite för trög egentligen för min smak och jag gillar en lite krämigare känsla som när man använder Bodybees Grapefruit lip balm. Den sitter däremot väldigt bra och återfuktar så den tröga konsistensen har en stor fördel. Efter några användningar blir det mjukare och under vintern har det här varit en stor favorit eftersom den sitter som berget och skyddar läpparna riktigt bra.

Jag hittade även rådet på Daisy Beauty om att använda den som primer och det är den underbar som.

Annons

Läpparna blir inte blanka utan får en elegant matt finish. Jag som har tatuerat läpparna tycker att det lyfter fram färgen fint när de är återfuktade och en vanlig vardag är matt finast.

Lips of Sweden lipbalm kostar 249kr

Köpa igen? Ja! Den sitter kvar länge och jag gillar inte att återapplicera hela tiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *