Löwengrip skin reboot 24-hour cream
Löwengrip skin reboot 24-hour cream

Löwengrip skin reboot 24-hour cream är en kombinerad dag och nattkräm som ska ge en slät hy och en stark hudbarriär. Den ska jobba på djupet. Det är en vegansk produkt.

Den ska användas efter rengöring och serum men före spf.

Det som ska ge en fantastisk hy i Löwengrip skin reboot 24-hour cream är en lågmolekylär hyaluronsyra som jobbar på djupet. Ceramider ska stärka hudbarriären vilket gör att fukten stannar i huden. De gör även att vi ser ungdomligare ut. Peptider stimulerar kollagenproduktionen och stärker upp bindningarna i huden vi. Hydrolyserat jästextrakt motverkar rynkor och ökar fylligheten. Syntetiskt ormelixir ska dämpa nervsignalerna och få musklerna att slappna av vilket har en utslätande effekt.

Recension Flaskan har en snygg design och glasflaskan känns lyxig. Nu är glas inte så smidigt på resor men inget man behöver tänka på om man inte reser så ofta. Pumpen känns hygienisk och bra. Något som stör mig är att jag behöver ca 3 pump till ansiktet. Jag är lite lat och föredrar ett pump av produkt. En väl genomtänkt pump ger dessutom en fingervisning om vad som är en rimlig mängd produkt.

Konsistensen känns skön men nästan lite för slimig. Den ligger och slirar på gränsen mellan skön och slime men känns ändå skön på huden. Tar du för mycket så rullar sig både kräm och foundation så applicera hellre för lite än för mycket.

Doften är jag extremt kluven till. Det är en lyxig variant av citrus och persika men lite för stark. Doft är en viktig upplevelse och ska användas med försiktighet. Många är dessutom känsliga mot doft så jag önskar att den doftade lite mindre.

Känns skön men har en väldigt stark doft. Doften är citrus och persika och jag kan inte bestämma mig om den är god eller inte. Doft är ju en stor del av upplevelsen med en kräm men får inte ta över. Med tanke på att den används i ansiktet där vi har känslig hud hade jag önskat att doften var mildare.

Huden tolererar den bra och jag märker inga utslag. Efter någon vecka tycker jag att de ytligaste rynkorna minskat. Jag återkommer med mer resultat men den känns lovande.

Löwengrip skin reboot 24-hour cream finns hos Kicks för 375kr just nu. Ord 469kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *