M Picaut Aventurine radiance treatment mask

Inlägget innehåller annonslänkar till Hudoteket

M Picaut Aventurine radiance treatment mask är en antiagemask med alger från västkusten och kristall. Den ska stärka hudbarriären samtidigt som den ger lyster vilket är en fantastisk kombination. Det är en av nyheterna från M Picaut som var med under Hud & kosmetikmässan 2022. Vad jag tycker om ordet antiage hoppas jag ni redan vet. Jag älskar att åldras eftersom man gör det varje dag som man lever men jag vill inte se sliten ut. Jag vill ha en hy med spänst och lyster hela livet. Den ska passa för alla hudtyper men känns mest lämpad för oss som börjar se ålderstecken. Den är dermatologiskt testad och godkänd även för känslig hud.

Vad är det då som ska göra huden strålande vacker i M Picaut Aventurine radiance treatment mask? Mandelsyra (AHA) och laktobionsyra (PHA) ger lyster, jämnare struktur och hudton. Kiseloxid med vit lera brukar ibland kallas för skönhetsmineralet. Sheasmör och avokado mjukgör, ger styrka och stimulerar kollagenet. Ljungblomma har en antiinflammatorisk verkan och lugnar. Peelingkornen är fyllda med B5 och aktiveras vid lätt massage, de ska också balansera hudbarriären. Självklart ger kornen även en slätare och spänstigare hud. Kiselalger rengör, återfuktar och skyddar mot UV-strålning. Kiselgur lagar kollagenet. För att balansera huden innehåller masken också prebiotika. En riktigt spännande ingrediens är grön aventurinkristall. Den är rik på mineraler och spårämnen. Kristallen sägs även ge tur och hjälpa oss att följa våra drömmar.

Hur ska då M Picaut Aventurine radiance treatment mask användas? Den ska appliceras på rengjort fuktat ansikte, hals och dekolletage. Låt verka i 10-15 minuter. För en extra fuktboost kan du lägga ett återfuktande serum under masken. Du kan även låta masken verka över natten. Kom ihåg att den innehåller AHA-syra så var noggrann med solskydd.

Recension Doften är neutral och den är lätt att applicera. Spateln inbjuder till att göra vackra mönster i burken men gör även det lätt att få upp lagom mängd utan att kladda runt med fingrarna i den.

M Picaut Aventurine radiance treatment mask finns hos Hudoteket för 599kr

Köpa igen? Första intrycket är riktigt bra men den ska testas lite mer först

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *