Masq+ Eye QMasq+ Eye Q

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Masq+ Eye Q är en sheetmask för ögonen som ska återfukta och släta ut. Den är perfekt om man vill se lite piggare ut än man är.

Det som ska ge pigga ögon i Masq+ Eye Q är framförallt koffein som drar ihop lite och är rikt på antioxidanter. Den innehåller också trollhassel, havtorn och c-vitamin som är klassiker i hudvård. Allatoin återfuktar.

Recension Nu har jag bara en förpackning så jag kan inte göra ett utlåtande om hur det blir om man följer rekommendationerna med 2-3gånger per vecka. Sheetmasker har fått mycket skäll över att det bidrar till sopberget men ibland är det praktiskt. Kom ihåg att sortera det rätt bara när du slänger.

Något jag verkligen gillar med de här är att ögonlapparna är såpass stora att vi som är lite äldre inte behöver välja om vi vill behandla skrattvecken i yttre ögonvrån eller dikena som många fyller med tearthrough. Sheetmasken är stor nog att släta ut bägge på en gång. Jag fyller på med koffein och frukost inifrån medan de får släta ut på insidan. Om jag ser glansig ut på bilden så är det för att jag hade smort ansiktet och den döda blicken är för att jag inte riktigt älskar att kliva upp 5:30 men måste det ändå ibland.

Det blir lite serum över i förpackningen och det petade jag ut och applicerade runt ögonen. Jag tycker verkligen att området under ögonen och kråksparkarna blir utslätade och jag skulle vilja ha dem varje dag. Effekten sitter kvar och jag såg förvånansvärt fräsch ut hela dagen trots alldeles för lite sömn.

Masq+ Eye Q finns hos Lyko för 39kr

Köpa igen? Jag önskar att den här fanns i storpack

Masq+ Eye Q
Masq+ Eye Q

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *