Morgan Madison är en parfym i fast form som ska stanna längre på kroppen eftersom den inte dunstar lika lätt. Det finns ju de som använder vaselin över sin parfym för att förlänga doften men det är ju inte optimalt för huden så jag föredrar den här formen. Den har även vunnit en Beauty Oscar 2023 för bästa solida parfym

Annons

Den ska appliceras på samma ställen som du normalt applicerar parfym som handleder, bakom öronen och på halsen.

Vad skiljer då den här från mixen vaselin och parfym? Morgan Madison innehåller sheasmörolja som vårdar huden. Druvkärneolja är också bra för huden. Tyvärr för veganer så innehåller den bivax men det har otroligt hudvårdande egenskaper och skyddar doften. Givetvis innehåller den parfym men ingen alkohol och alkohol torkar ju ut huden så det är ju bra. Den innehåller inte några parabener men den debatten börjar bli tröttsam nu. Formuleringen kräver inte några bevarande kemikalier.

Doften ska komma från rosa peppar och vetiver. Ärligt talat vet jag inte vad vetiver är så jag googlade lite. Det är en grässort och eteriska oljan från det har hudvårdande egenskaper och en komplex doft. Rosepeppar älskar jag. Kaneltonen gör den varm och lite mystisk. Tobak, saffran, patchouli och oud finns också med i doften.

Recension Jag reser ganska ofta och en parfymflaska är för klumpig att ta med, dessutom är jag alltid rädd att den ska spricka så jag packar oftast bara med testers. Den här är ju ingen fara att ha med i en res/ handväska.

Metalletuiet håller även för hårdhänt hantering på flygplatser och är väldigt vackert att se på. När parfymen är slut kan du köpa refill och sånt behöver vi mer av för att minska på avfallsberget.

Doften är helt fantastisk och jag kan bara instämma i att den är varm och kryddig. Huden blir inte irriterad av den och min hud kan ju vara väldigt reaktiv.

Morgan Madison parfym finns hos utvalda återförsäljare och hos Morgan Madison för 599kr inkl en refill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *