Mossa peel & glow active peeling serum
Mossa peel & glow active peeling serum

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Mossa peel & glow active peeling serum är ett veganskt och naturligt serum som ska ge lyster och en jämn hudstruktur och hudton utan tilltäppta porer. En fräsch hud har dessutom mindre framträdande fina linjer. Det återfuktande i serumet ger också en slät och spänstig hud. Om du har känslig hud kan den här vara för aktiv för dig men i övrigt ska den passa för de flesta.

Den ska användas kvällstid på ren hud 2-3 gånger per vecka. Har du känsligare hy skulle jag råda att du tar bort övrig peeling men jag är inget proffs och har haft problem med känslighet så jag kan ibland vara extremt försiktig. Låt serumet ligga på under nattkräm eller liknande fuktidghetskräm och låt det verka under natten. Eftersom det är exfolierande ska du vara försiktig med solen och använda hög Spf dagen efter men det ska vi ju ändå alltid göra.

Innehållet är helt naturligt som i alla andra produkter från Mossa. Bärextrakten i Mossa peel & glow active peeling serum kommer från bland annat lingon och hallon som ger vitaminer till huden. Hyaluronsyra behöver väl ändå ingen närmare presentation men klicka på lite produkter här på sidan med hyaluronsyra om du vill ha mer info om varför du behöver det. 10% mjölksyra är det som ska exfoliera huden medan du sover.

Recension Flaskan tar inte mycket plats och är gjord i en plast som känns stadig men ändå lätt. Man vrider upp pumpen vilket jag upplever som toppen. Extralock tenderar att ramla av i necessären och är ju dessutom inte helt nödvändigt. En viktig faktor för naturen är att minska på onödiga förpackningar och just lösa plastlock kan vi överleva utan.

Doften är som hallon lakriktsdöskallar. Jag älskar den doften och skulle kunna råka använda serumet lite för ofta bara för doften.

Konsistensen är lätt geleig men flytande. Huden blir inte klistrig av den och den känns bra. Redan efter första användningen såg huden fräschare ut och efter några användningar så är det som om de döda hudcellerna suddas bort under natten och ersätts med en fräsch härlig hud utan att irritera huden.

Man behöver inte mycket produkt till hela ansiktet, halsen och dekolletaget så flaskan räcker länge. Jag tycker den känns riktigt prisvärd vilket utmärker många av Mossas produkter. De är effektiva utan att kosta en förmögenhet. Extra kul är att dessutom är naturliga eftersom många naturliga produkter antingen är rätt ineffektiva eller svindyra. Den här är effektiv och prisvärd.

Mossa peel & glow active peeling serum finns hos Lyko för 229kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *