Nannic

Inlägget innehåller annonslänkar till Hudoteket

Nannic Coup d’Excellence DNA elixir är en unik produkt som vunnit många priser. Det är ett elixir med probiotika som ska stimulera cellförnyelsen och på lång sikt förhindra för tidigt åldrande. En hög dos probiotika ger synliga resultat direkt men verkar även långsiktigt. Givetvis är det veganskt och Cruelty free

Flaskan i fullsize är en airless som gör att produkten håller länge utan onödiga konserveringsmedel.

Ett serum som trollar fram ditt allra snyggaste jag, mitt framför dina ögon! Den innovativa sammansättningen med probiotika ger ögonblickligen fastare hud, fuktar intensivt, och gör vilken dag som helst till en good skin-day.

Stockholm Beauty Weeks jury’s motivering när den vann Bästa serum

Elixiret ska appliceras på ren hud och verka 15 minuter. Många tycker det är jobbigt att vänta men jag citerar Karin på Nannic; Du behöver inte så och titta i badrumsspegeln medans Nannic Coup d’Excellence DNA verkar. Du kan äta frukost, rasta hunden eller något annat innan du applicerar resten av din hudvårdsrutin.

Recension Nu räcker en tester inte så långt men ca 7 dagar ska den räcka till. Jag valde lite fel tid att testa då jag stressat för mycket och dessutom fått i mig mjölk. Varje gång jag får i mig mjölk så får jag stora utslag i käklinjen. Väntetiden är helt ok med mig. Jag applicerade den på morgonen och ställde en timer på 15 min och ofta var jag inte klar med allt annat när timern ringde.

Huden ser fräschare ut och mår bra. Det är helt klart en intressant produkt och jag skulle gärna prova en längre period.

Nannic Coup d’Excellence DNA finns hos Hudoteket för 955kr

Köpa fullsize? Otroligt sugen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *