NovAge ProCeuticals

NovAge ProCeuticals är en sheet mask som låg i goodiebagen från SBW2021. Den ska ge lyster. Den ska ge en omedelbar boost och göra hyn elastisk och fräsch från första användningen. Masken ska lugna hyn, återfukta och stärka hudbarriären.

Masken innehåller niacinamide och cica. Niacinamid är välkänt för att minimera orenheter och vara hudstärkande. Centella Asiatica (cica) är en ingrediens som stärker och lugnar. De har alltså i alla fall ingredienser som ska göra nytta men en sheetmask kommer inte uppnå några mirakel. Som bäst kan du få ett partyglow. Långsiktig effekt får du hos hudterapeuten och med rätt produkter hemma.

Annons

Oriflames hemsida borde se över sin produktinfo. Den har liksom min sida stavfel och luddiga ordval. Skillnaden mellan mig och Oriflame är att jag bygger sidan och skriver all info själv och ibland har jag en otrolig tur och någon underbar människa läser det jag skrivit och påpekar felet. Oriflame har personal som får lön för att ta fram texter. När någon betalar mig brukar jag se till att informationen jag levererar är korrekt. På den här sidan är det ju jag som gör allt så jag erkänner att ibland stavar jag fel och svävar iväg.

NovAge ProCeuticals kostar 179kr köp via Oriflames återförsäljare om du ska köpa den. Jag följer en trevlig tjej på Instagram som du kan få kontakt med om du vill.

Köpa igen? 179kr för en sheetmask är lite magstarkt tycker jag och jag undviker sheetmask pga miljön.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *