Novage+ refresh gel cleanser
Novage+ refresh gel cleanser

Novage+ refresh gel cleanser är en skonsam rengöring som skyddar hudens viktiga barriär och lipidbalans. Den baseras på BioLipidSystem som är Oriflames bioaktiverade teknologi som ska skydda hudbarriären. Den ska på ett milt sätt ta bort orenheter, smink och solskydd utan att torka ut och passar för alla hudtyper. Rengöringen är ju basen i alla hudvårdsrutiner och det som förbereder huden för uppföljande produkter så var lika noggrann i valet av rengöring som när du väljer serum.

Annons

Vad är det då som ska ge en ren och len hud i Novage+ refresh gel cleanser? C-vitamin ska ge lyster och jag brukar föredra det i serum men jag gillar c-vitamin och ska ha ett öppet sinne. Växtbaserade oljor är skonsamma för huden och smeker bort sminket.

Recension Flaskan i plast väger inte mycket och har en bra balans genom att den ändå känns stabil men inte förbrukat onödigt med plast. Pump är ju min favorit och ett pump är ungefär lagom till ansiktet.

Doften är neutral och konsistensen är som en tjock gele. När den kommer i kontakt med vatten blir den ett tjockt lödder. Många hävdar att man ska tvätta ansiktet ca 1 min och det är inga problem med den här för du får jobba lite innan du fått bort all rengöring.

Annons

Jag är lite förvirrad över att de avråder från kontakt med ögonen om den ska ta bort makeup. Den tar bort mascara och ögonmakeup bra. Om jag haft mycket smink och spf dubbelrengör jag för att vara säker på att allt försvinner. En vanlig anledning till att många får utslag av spf är ju att de inte tvättar bort den så noga.

Novage+ refresh gel cleanser finns hos Oriflame eller deras återförsäljare för 359kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *