Inlägget innehåller reklamlänkar

Nuxe Huile Prodigieuse Gold dry oil är ännu en produkt som jag älskar på sommaren. Den innehåller arganolja som är bra för både hår och hud. Den lugnar huden och mjukgör håret men viktigast av allt så ger den ett unikt guldskimmer. Oljan är torr och guldflagorna ger lyster. Guldflagorna har en bra storlek som glow utan att det ser ut som om man slängt glitterflagor över hela kroppen.

En solig sommardag är den här inte bra eftersom guldet reflekterar solen och du ökar risken för att bränna dig. På kvällen däremot så ger guldet ett härligt djup och huden ser underbar ut. Se bara till att få bort guldet innan du ger dig ut i solen igen.

Det senaste året har det varit väldigt lite fest så den här har fått vila men när det blir fest ska Nuxe Huile Prodigieuse Gold dry oil användas såklart! Det finns även en torrolja med samma underbara ingredienser men utan guldet. Även den lugnar huden och ger lyster och jag har använt upp en sån också för ett tag sedan.

Jag vågar lova att jag kommer köpa fler när den här är slut. Jag tror jag tyckt om den här i nästan 20 år

Nuxeoljan finns hos Lykp för 395 för 50 ml. Jag kommer nog fortsätta köpa den igen så fort en flaska tar slut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *