Oblepikha C-berrica Restoring ansiktsmaskOblepikha C-berrica Restoring ansiktsmask

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Oblepikha C-berrica Restoring ansiktsmask är en ansiktsmask som ska ge näring och återfukta huden. Den ska även stötta hudens förnyelseprocess.

Masken är enkel att använda. Den ska appliceras på rengjord och torr hud i ett jämt lager. Undvik ögonområdet. Masken ska verka i 10-15 minuter innan du tvättar bort den med varmt vatten

Det som ska ge energi och vacker hud i Oblepikha C-berrica Restoring ansiktsmask är bland annat ekologisk havtorn som återfuktar och är rik på c-vitamin. Det stärker också huden vilket ger en hälsosam hud

Recension Tub är smidigt att slänga med i resväskan och färgen är glad. Det är inte en färg som jag vill ha framme i badrummet med masker förvarar jag i ett skåp.

Locket lurade mig, den genomskinliga delen är en dekoration och korken ska skruvas av.

Färgen är vit och konsistensen är tjockt krämig. Många tycker nog att den doftar lite mycket men jag gillar doften även om den känns lite billig så jag undrade vad doften fyller för funktion. Dofter är underbara men det här var lite som wunderbaumvarianten av en doft.

Nu ska vi som vanligt inte fastna på ytan eller nörda ner oss i doften. Det viktigaste är ju funktionen och den känns skön på huden. Det låga priset gör att du gott och väl kan vara generös och även lägga ett lager på det evigt bortglömda dekolletaget.

Huden känns frisk och stark efter masken och den ser jämn ut.

Oblepikha C-berrica Restoring ansiktsmask finns hos Lyko för 79kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *