Optmzd Skin retinol+ferulic night cream
Optmzd Skin retinol+ferulic night cream

Optmzd Skin retinol+ferulic night cream är en aktiv nattkräm som jobbar medan du sover. På natten är hudens förnyelseprocess som mest aktiv och den här krämen hjälper den på traven.

Köp här

Ferulinsyra är trots sitt namn inte en syra utan det är en kraftfull antioxidant. Den främjar hudens eget skydd och motverkar för tidigt åldrande. Framförallt ska den skydda mot och minska pigmenteringar. Retinol behöver väl ingen närmare presentation? Tillsammans skapar de en mix som ger en vacker hy med mindre framträdande rynkor och fläckar. Optmzd Skin retinol+ferulic night cream innehåller alltså ingredienser som ger en vacker hy. Just innehållet är något märket lagt stort fokus på och de håller balansen mellan att få maxad effekt med minsta risk för biverkningar. Nu är det här en produkt med retinol och det kräver lugn invänjning.

Recension Tuben känns hygienisk och enkel att ta med. Stort plus för snäpplock

Jag har känslig hud och det här är en aktiv produkt så det är alltid med skräckblandad förtjusning som jag testar nattkräm. Det du har på ansiktet dagtid har du mer koll på. Huden såg lugn ut men de rynkor jag hade vid läggdags var kvar även första morgonen. Nu är retinol inget mirakel över natten heller men jag är glad att huden inte gjorde uppror. Som med alla aktiva produkter gäller försiktighet så jag smyger in dem med minst en natts uppehåll, oftast två. Jag vart lite för ivrig för fort och fick backa lite eftersom huden började bli röd men sen vart den fin.

Optmzd Skin retinol+ferulic night cream finns hos Optmzd för 489kr

Under september ger koden OPTMZD20 20% rabatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *