Inlägget innehåller reklamlänkar

Osmanthus Eau de Toilette från underbara L’Occitane är deras senaste doft. L’Occitane är kända för sina ljuvliga dofter och har rötterna i armomaterapi. Jag fick ett pressutskick med den och i vanliga fall brukar jag testa en produkt många veckor innan jag skriver något men den här för underbar för det!

Klicka för att komma till Lyko som har ett stort utbud av LÓccitane – ANNONSLÄNK

Det här är en underbar sommardoft. Den är riktigt fräsch. Om man ska beskriva den så är Osmanthis som en solvarm exklusiv blombukett. I beskrivningen står det aprikosdoft och jag har rätt negativ bild av aprikos. Det här är ljusår ifrån syntetisk aprikos. Jag kommer använda den här jämt och jag är riktigt kräsen på parfymer. Den innehåller också extrakt från Osmanthisblomman. Osmantis är en buskväxande växt med vita blommor och jag vill ha dem överallt om de doftar som parfymen.

Flaskan har en ren snygg design med vackra detaljer. När man fotar den i solsken syns det nästan hur fräscht den doftar.

Om vi ska återkoppla till hudvård och skönhet så hör dofter definitivt dit. Dofter styr vårt humör och det här är en härligt avslappnade doft. Tänk avslappning i form av att gå barfota i en härlig trädgård så har du känslan jag tycker den väcker. Man blir även glad av den. Som en bonus så tar jag fler djupa andetag bara för att njuta av doften och generellt är vi väldigt dåliga på att djupandas. Djupandning och avslappning gör underverk för både kropp och själ och som en bonus minskar rynkor!

Den här soliga härliga flaskan kan du snart köpa 75ml hos Lyko för 549kr

Vill du kolla närmare på L’Occitane Body Lotion i doften Osmanthus så hittar du min recension här