Patyka huile absolue skin booster serum
Patyka huile absolue skin booster serum

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Patyka huile absolue skin booster serum är ett naturligt serum för hela dig. Det kan användas på ansiktet, håret och hela kroppen. Det ska lugna irritationer och inflammationer och passar för alla hudtyper. Den är dessutom vegansk och har vunnit pris för Bästa skönhetsklassiker 2022 i Organic Beauty Award

Till ansiktet så använder du den efter rengöring och ansiktsvatten, helst på kvällen. På kroppen punktbehandlar du torra områden och fuktar huden lite innan. Till håret kan du applicera lite i topparna eller hela håret minst 30 minuter innan tvätt. Du kan även blanda lite i balsamet om ditt hår är väldigt torrt.

Vad är det då i Patyka huile absolue skin booster serum? Det innehåller en mix av elva eteriska oljor vilka har vårdande egenskaper. Eteriska oljor har fått ett oförtjänt dåligt rykte eftersom många använt dem fel men mixat i en bra produkt av någon som vet vad de gör kan vara otroligt bra. Det innehåller även växtoljor för att återställa hudens balans. Stenros är rikt på omega fettsyror vilket stimulerar huden samtidigt som det stärker den. Olja från vetegroddar och oliv återfuktar. Jojobaolja återfuktar och påminner om hudens egna oljor.

Recension Flaskan är i glas och känns stadig fast den inte väger så mycket. Pumpen är härlig och man får ut lagom mängd till hela ansiktet på ett pump. Även om jag inte föredrar glas så känns det här ändå som en smidig produkt att ha med på resor eftersom den fungerar till hud, hår och kropp.

Doften är underbar och känns naturligt örtig. Vill du ha helt doftfritt kan du leta vidare. Doften ligger kvar efter en minut. Jag tycker det är en fyllig och lugnande doft. Konsistensen är lätt och lite som ett oljigt vatten.

Huden blir inte blank men känns väldigt skön efter applicering. Det blir inte heller kladdigt utan absorberas snabbt.

Patyka huile absolue skin booster serum finns hos Lyko för 545kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *