PRX-t33 har nog alla hört talas om nu! Jag har hört mycket om den men det har passat illa i planeringen. Nu är jag extremt försiktig och i synnerhet när det gäller behandlingar. Det som tilltalar mig är att den är nålfri och man ska slippa flagning. På så vis får man bra resultat utan att behöva isolera sig flera dagar. Det senaste året har lärt mig att jag älskar människor och mår inte bra i isolering.

Det som ska göra mirakel på huden i PRX-t33 är mixen av 33% TCA-syra och väteperoxid. TCA är en klassiker inom peel. Mixen ska jobba på djupet och plumpa huden samtidigt som den återfuktar. Effekten ska synas direkt men behandlingen stimulerar även hudens egna tillväxtfaktorer. Stukturen ska bli bättre och rynkorna mindre!!!!

Annons Life har produkter för inre och yttre skönhet

Behandlingen marknadsförs som smärtfri. Varför de envisas med sånt trams begriper jag inte. Om du sett bilder med en stor spruta så behöver du inte vara rädd. Sprutan är till för att få ut vätskan ur flaskan med PRX och är inte till för att injicera med. Medlet sprutas ut på huden och masseras in med tryck. Vad de än säger så tycker jag att själva behandlingen känns. Det kan bränna och sticka lite men appliceringen tar några minuter och jag lovar att du överlever. Är du inte så van vid massage kan det säkert vara obehagligt med en lite hårdare massage men även den kommer du överleva. Så fort medlet är borta så känns det nästan inget. Masken efter lugnar och i vanlig ordning somnade jag.

Det jag tycker syntes mest var lystern direkt efter. När jag kollade lite mer noga på före/ efterbilderna så var de fina linjerna rejält suddade. Hudtonen var lugnare och i egenskap av obotlig optimist så tycker jag att min pigmentsfläck ser lite mindre framträdande ut. Jag återkommer med uppdatering av resultaten. En av mina vänner på Instagram som också gjort behandlingen sa att hon märkte mest effekt efter andra behandlingen och på senaste tiden så har hon haft ett rejält glow. Jag har inte sett några dramatiska rynkor eller pigmenteringar på henne och lyster har hon alltid men ett snäpp mer kanske sen hon gjorde behandlingen. Nu hoppas jag alltså att jag ska få minst samma resultat även om man som alltid ska ha realistiska förväntningar.

PRX-t33 kostar ca 1500 för en ensam behandling men ger bäst resultat som en kur. De flesta salongerna brukar ha bra paketpriser på kurer.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *