Pureness Smart multi
Pureness Smart multi

Pureness Smart multi är en multivitamin som även innehåller mineraler. En kapsel ger dig 19 olika ämnen som är bra för kroppen. Det som attraherar mig mest är att en kapsel om dagen täcker in dagsbehovet för mycket. Perfekt alltså för oss med lite tid men som ändå vill vara hälsosamma. Längst ner har jag kopierat in näringsvärdet i den och det är en stark liten kapsel.

Som alltid ersätter inget tillskott en sund livsstil eller riktig mat men de kan ge en liten extra boost. Skönhet och hälsa börjar inifrån och jag är rätt petig med mina tillskott och vill att de ska vara så rena som möjligt och ha bevisad effekt. Många suspekta trender har jag hoppat över och tillskott för viktminskning tror jag inte alls på.

Recension Pureness fokuserar på rena och naturliga tillskott och jag brukar gilla dem. Pureness kvällsmagnesium äter jag på kvällen redan så Pureness Smart multi känns som ett bra komplement på morgonen. Burken är snygg men får såklart ändå stå i ett skåp eftersom den ska förvaras mörkt och svalt. Burken innehåller 60 kapslar så den räcker 2 månader.

Många tillskott har börjat peta in veteextrakt eftersom det innehåller mycket goda ämnen men inte lika bra för oss glutenintoleranta men den här verkar vara vetefri!

Färgen på kapslarna är lite intensivt aprikosa och jag tycker storleken känns ok. Doften påminner om ett tillskott jag åt i yngre dagar men jag kan inte placera vilken. Det var något man tuggade på och de var så goda att många åt alldeles för mycket av den. Jag tror att det var något med betakaroten men jag lovar att uppdatera er om jag kommer på. Doften hänger kvar på fingrarna men det är en trevlig doft så det gör inget.

Hälsofördelar får jag återkomma inom kort med eftersom jag inte märkte någon större skillnad efter de första förutom att jag var lite piggare men det kan hänga ihop med vårsolen också. De smakar gott och jag kommer äta upp burken.

Pureness Smart multi finns hos Life för 269kr

Köpa igen? Det kan jag absolut

Näringsvärde per 1 kapselMängdDRI* %
Betakaroten6 mgej fastställt
B1-vitamin12 mg1090 %
B2-vitamin5 mg357 %
B3-vitamin50 mg313 %
B5-vitamin30 mg500 %
B6-vitamin10 mg714 %
Biotin300 μg600 %
Inositol25 mgej fastställt
Folat500 μg250 %
B12-vitamin500 μg20000 %
C-vitamin80 mg100 %
D3-vitamin20 μg400 %
E-vitamin14 mg117 %
K2-vitamin15 μg20 %
Jod150 μg100 %
Koenzym Q1020 mgej fastställt
Kolin25 mgej fastställt
Krom200 μg500 %
Lutein10 mgej fastställt
Mangan2 mg100 %
Molybden75 μg150 %
Zink10 mg100 %
Zeaxantin2 mgej fastställt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *