Real Techniques sponge

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Kicks.

Real Techniques miracle mixing sponge är en form av Beauty Blender som man applicerar foundation med. När man applicerar med svamp är det lättare att få ett natuligt resultat. Självklart kan du även applicera fuktkräm och rouge med den men framförallt har jag den till makeupbas.

Det som är unikt med den här är att den även har en silikonsvamp. På den kan du mixa dina produkter utan att slösa en droppe produkt. Den runda delen på Real Techniques miracle mixing sponge är bra för att skapa en jämn yta och den spetsiga är bra för mindre områden.

Vill du ha ett naturligt resultat så använder du den fuktad och om du använder den torr blir resultatet mer täckande. Den sväller rätt mycket när man fuktar den. Kolla på bilden så ser du skillnaden.

Recension: Den ger ett bättre resultat än med fingrar tycker jag och mest gillar jag att använda den fuktad eftersom jag tycker det ger ett mer naturligt resultat. Att svampen är så mångsidig är en stor fördel. Vill du ha extrem täckning kan du applicera med silikonsvampen. Förutom att vara en bra makeupsvamp så är den cruelty free och vegansk!

Real Techniques miracle mixing sponge finns hos Kicks för 129kr

Köpa igen? Hos Kicks har den inga hyllande recensioner men som ni gissat så gillar jag min. Jag har två och skulle absolut kunna köpa en igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *