Rebiome ReJuvenate Youth Serum
Rebiome ReJuvenate Youth Serum

Rebiome ReJuvenate Youth Serum är ett serum som ska skydda vårt mikrobiom och ge en djup återfuktning. Det ska motverka fina linjer och och rynkor samtidigt som det stärker vår hudbarriär. Det ska sätta fart på kollagenproduktionen vilket ger en fräsch och ungdomlig hy. Serumet passar för alla hudtyper men riktar sig mest till oss lite äldre. Det är så milt att du även kan använda det runt ögonen.

Annons

Det som ska uträtta mirakel på huden i Rebiome ReJuvenate Youth Serum är ReBiomes patenterade peptid Fensebiome™ som stimulerar hudens egna probiotiska aktivitet och en kollagenhöjande peptid som gör huden frisk och ungdomlig. Blåklintsvatten lugnar och minskar svullnad. Naturligt ektoin är en aminosyremolekyl som skyddar och förebygger cellskador samtidigt som en reparerar en stressad och irriterad hud. Koffein är bra till mer än att dricka. På huden minskar det mörka ringar runt ögonen och lugnar huden.

Recension Flaskan är snygg och har en pump vilket jag gillar. Pump är hygieniskt och praktiskt. Rebiome satsar på naturliga produkter som stärker vår hudbarriär. Vissa hävdar att konserveringsmedel i hudprodukter kan orsaka problem så det är helt klart passande att den här är i form av en pump. Varje gång hudvård utsätts för syre åldras den och därför behöver vi ha konserveringsmedel i dem om det inte går att skydda den på annat vis.

Doften är neutral tycker jag. Konsistensen är lätt och absorberas snabbt in i huden. Huden älskar det här serumet. Det lugnar ner min ibland röda hud samtidigt som det bevarar fukten i huden så fina linjer minskar.

Inget serum i världen kommer fixa rynkor, linjer och pigmenteringar utan ett bra solskydd så jag kombinerar det med Rebiome ReFence Tinted Sunscreen Spf30

Rebiome ReJuvenate Youth Serum finns för 724,50kr just nu, ord 805kr hos Vegan Skin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *