Remescar sagging eyelids
Remescar sagging eyelids

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar men de påverkar inte min åsikt

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Den ska appliceras på torr hud. Låt din dagkräm torka in ordentligt innan du applicerar Remescar sagging eyelids. Det är viktigt att du tar rätt mängd om du ska ha önskad effekt. I storlek med ett riskorn är vad du behöver. Krämen ska gnuggas försiktigt mellan fingertopparna ca 5-10 sekunder tills den blir färglös. Den ska kännas fuktig annars behöver du lite till. Applicera sedan från ögonvrån och utåt ovanför ögonlocket. Låt produkten torka 3-4 minuter med stängda ögon. Utnyttja tiden till att fundera på hur bra du är och bara njut lite av livet.

Min tidsuppfattning är otroligt kass så jag ställer en timer på 4 minuter innan jag applicerar för att slippa hålla på med timer med stängda ögon. Kom också ihåg att inte applicera krämen på ögonlocket för då smälter den lite och kan komma i ögat.

Remescar sagging eyelids finns hos Apohem för 339kr

Köpa igen? Oh yes mina hängögon behöver den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *