Revitalash advanced Eyelash Conditioner

Inlägget innehåller reklamlänkar

Revitalash advanced Eyelash Conditioner är ett serum som ska lyfta och böja fransarna. Det bygger på en mix av vetenskaplig forskning, tester och naturliga ingredienser som är något jag tror fortsätter komma starkt som trend. Vid regelbunden användning ska du få friska fransar som är flexibla. Flexibla fransar bryts inte så lätt vilket gör att du kommer uppleva att du även får längre fransar.

Våra ögon är väldigt viktiga och du ska vara otroligt noggrann men vad du applicerar nära dem. Tror du mig inte kan du testa att gå runt med ögonbindel en hel dag. Det här är ett allergivänliga serum som inte ska irritera ögonen. Det är testat och godkänt av både hud- och ögonläkare men inte testat på djur.

Vad är det då för spännande ingredienser i Revitalash advanced Eyelash Conditioner? Biotin gör fransarna starka och återfuktade. Grönt te lugnar huden och balanserar de aktiva ingredienserna. Peptider i kombination med biotin gör att fransarna får förutsättning för att växa sig långa och starka.

Hur ska det användas då? En gång om dagen räcker, om du använder mycket ögonmake så hade jag använt på kvällen. Den ska bara appliceras på franslinjen. Du bör se effekt efter 4-8 veckor.

Recension Jag gillar samplesize på produkter för fransar av hygienskäl. Nu är de kanske inte optimala för miljön men om vi ska byta mascara ofta bör det definitivt gälla även serum.

Uppdatering kommer, det här serumet kommer jag använda ett tag nu

Revitalash advanced Eyelash Conditioner finns hos Bangerhead för 799kr

Köpa fullsize?

Fotat i badrumsspegeln hemma med blixt på kvällen innan serum. Haft uppehåll över sommaren med serum. Ansiktet ser flottigt ut eftersom nattkrämerna inte gått in än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *