RNW Energy Ampoule Kit är ett kit jag vart riktigt nyfiken på. Jag fick det i en goodiebag och kommer snart testa alla. Som jag har fattat det så är det samma innehåll som man köper i ampuller men utan glasflaskan som man alltid är rädd att ska gå sönder.

Annons

Serumen ska tas lätt upp av huden och kan användas som det är eller med andra hudvårdsprodukter. Jag rekommenderar att du låter serumet absorberas en stund innan du applicerar kräm över. Fri från 9 tillsatser däribland parabener, konstgjorda färgämnen och dofter. Vilka de 9 tillsatserna är framgår inte, parabener finns det bra och dåliga av och konstgjorda färgämnen och dofter kan ibland vara säkrare för oss med lite känslig hud.

  • DER.CONCENTRATE Hyaluronic Acid Plus är ett högkoncentrerat fuktighetsserum som återfuktar och gör huden smidig. Den är berikad med 5 lager hyaluronsyra. Den innehåller också γ-PGA som ärr naturligt fuktgivande.
  • DER.CONCENTRATE 4-Terpineol Plus innehåller en kraftfull ingrediens från Tea tree olja och har lugnande och vårdande effekt på huden. Laktoferrin är en ingrediens som även finns i bröstmjölk och stöttar hudhälsan.
  • DER.CONCENTRATE Adenosine Plus kapslar in fukt i huden och jämnar ut fina linjer och rynkor. Den ska även förfina strukturen på huden.
  • DER CONCENTRATE Ceramide Plus Serum är ett fuktserum som suddar ut rynkor.med 5 olika ceramider som ska förnya huden. Ceramider och multipeptider stärker hudens skydd. Den absorberas satt och sprids jämt ut över huden.
  • DER. CONCENTRATE Niacinamide Plus är ett lystergivande serum som återfuktar på djupet och har uppljummande teknik för att få bort missfärgningar och fina linjer. Den är berikad med niacinamid för att få en synbar lyster.

RNW Energy Ampoule Kit finns hos My Need för 329kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *