Rønsbøl day cream spf 15

Rønsbøl day cream spf 15 var med I Goodiebox the spring fling box. Rent spontant undrar jag varför de ens kladdat in spf i formulan. Hög spf är svår att få en bra konsistens på utan att minska på krämens aktiva ämnen. Av just den anledningen brukar många tillverkare skippa spf och lägga fokus på att skapa en riktigt bra kräm. Jag hade varit mindre skeptisk om de hade bara gjort en bra dagkräm. För att öka min skepticism måste de såklart skryta med att de inte innehåller parabener. Jag har känslig hud och jag förstår att många vill undvika allt som kan irritera huden men alla parabener är inte farliga. De flesta parabenerna är testade och säkra även för känslig hud och finns i din kräm för att du inte ska applicera mögel i ditt ansikte. Om de nu ska skrämmas med parabener, parfym och färgämnen så blir spfen ännu mer obegriplig för även det kan irritera en känslig hud.

Annons

Innehållet i krämen är hyaluronsyra som är känt för sin kapacitet att binda fukt samtidigt är den lite omtvistad eftersom hyaluronsyremolekylen är för stor för att nå ner i huden. Sheasmör lugnar, ger näring och enligt dem även är en bra fuktkräm men jag påstår återflyttning. Många är ju livrädda för fett så jag förstår att ingen vågar nämna att sheasmör innehåller fett men vår hud behöver bra fetter. Fast jag klagat så mycket på deras låga spf är det bra att den i alla fall har skydd mot UVA & UVB.

Den ska absorberas snabbt in i huden vilket de flesta gillar och jag tillhör absolut den skaran.

Tuben är i plast och har ett snäpplock!!! Det är något jag verkligen uppskattar. Produkter som ska användas dagligen ska vara så enkla som möjligt att använda. Om de är resevänliga så är det absolut en bonus.

Rönsböl eller heter de Ronsbol? Vet någon?

Rønsbøl day cream spf 15 finns hos NiceBeauty för 107kr just nu

Köpa igen? Utan att ens ha testat den så vågar jag svara nej. Det finns för mycket skräp i marknadsföringen. Om den så skulle ge mig totalt perfekt hy så skulle jag köpa något annat bara för att jag är så trött på oseriös marknadsföring och då är jag en sån som undviker halvfabrikat och gillar naturlig hudvård. Det jag ogillar är att utnyttja okunskap i marknadsföringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *