Rosenserien calming moisturizer

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Den är vegansk och tillverkad i Sverige av 100% naturliga ingredienser. Vakuumförpackningen gör att den inte behöver så mycket konserveringsmedel.

Vad innehåller då Rosenserien calming moisturizer? Prebiotika och fermenterade mineraler ska återställa hudens mikrobiom. Efter år av total bakterieskräck har vi äntligen insett att vi behöver bakterier men i bra form. Fermenterat är toppen i mat och kommer mer och mer i hudvård.

Recension Flaskan är i storlek med en herrdeo i stiftform. Jag är inte helt såld på designen men som vi alla vet är det insidan som räknas. När jag växte upp använde min mamma ofta Rosenserien och även om designen har ändrats så det känns som när man brukade sno mammas krämer. Pumpen bygger på airless tekniken och den tycker jag om. Mindre luft i produkten gör att den håller längre utan onödiga konserveringsmedel.

Jag tycker att den lägger sig lite som en hinna på huden och är lite för blank för dagtid men som nattkräm är den bra. Nu har jag bara testat den en kort period än och min åsikt kan komma att ändras.

Stort plus i kanten för att den har naturliga ingredienser och jag tycker ändå att de lyckats nå ut till en bredare kundgrupp. Jag tycker att Sweden Eco designen tilltalar mig mer

Rosenserien calming moisturizer finns hos Lyko för 417kr

Köpa igen? Lite tidigt att säga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *