Rosenserien lipbalm blueberry
Rosenserien lipbalm blueberry

Inlägget innehåller annonslänkar

Rosenserien lipbalm blueberry är ett veganskt läppbalsam som skyddar och ger näring till våra läppar samtidigt som det återfuktar. Vi har väl alla hört att läppbalsam är beroendeframkallande och vissa säger att man blir beroende av känslan men oavsett vad som stämmer så ska du inte bli beroende av det här även om jag hävdar att man måste ha läppbalsam jämt och gärna 4-5 åt gången liggandes i handväskan.

Vad innehåller då Rosenserien lipbalm blueberry? Safflorfrö- (färgtistel) och aprikoskärneolja har naturliga dofter och vårdar huden. Candeliavax ska skydda våra ömtåliga läppar mot väder och vind samtidigt som det bevarar fukten. Som alla produkter från Rosenserien är de naturliga och innehåller även ekologiska ingredienser.

Recension Det här är lite större än ett Lypsyl men inte så stort att det känns som att det tar för mycket plats. Ett läppbalsam vill man ju ha med överallt och då är storleken viktig.

Doften håller enligt mig rätt balans. Den är mjuk och trevlig utan att hoppa på hela omgivningen. Jag är ofta skeptisk mot doftsatta läppbalsam eftersom de brukar ha för stark doft men den här håller rätt balans. Den doftar gott men jag är inte helt hundra på att det känns som blåbärsdoft. Eftersom jag är känslig för dofter brukar jag missbruka läppbalsam med doft på tunnelbana och tåg för att distrahera min näsa med en trevlig doft och den här räcker för det.

Ett bra lipbalm ska sitta kvar några timmar och det gör den här. Om man smörjer innan jobbet klarar du dig till efter lunch utan problem. Läpparna känns inte heller fnasiga när det avtar.

Jag har även läst tips om att den är bra för nariga nagelband så självklart har jag testat det med och jag tycker att den fungerar bra.

Rosenserien lipbalm blueberry finns hos Apohem för 113kr

Köpa igen? Yes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *