Saga of Idun Facial oil är en ansiktsolja som innehåller näringsrika oljor, bakuchiol och algextrakt. Den ska öka cellförnyelsen, minska fina linjer och ge lyster. Oljan passar för alla hudtyper men är bäst för en torr, känslig hud med lite ålderstecken.

Annons

Vad är det då i Saga of Idun Facial oil som ska vara så bra? Bakuchiol är naturens retinol som är snällare mot huden och inte gör den så solkänslig. Du kan till och med använda bakuchiol på dagen. Det motverkar linjer och rynkor samtidigt som det minskar ojämn hudton. Mandelolja är rik på e-vitamin och Omega 6 & 9. Vetegroddsolja är också rikt på e vitamin. Jojobaolja är rikt på flavonoider och e-vitamin. E-vitamin är en kraftfull antioxidant. Macadamiaolja skyddar mot väder och vind. Oljorna förbättrar även cirkulation och elasticitet i huden. Algextrakt tillför vitaminer, näring och antioxidanter som minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Oljan ska användas på rengjord hud efter kräm. Du kan även mixa 1-2 droppar av oljan i t ex Saga of Idun day cream för extra lyster under dagen.

Recension Flaskan är riktigt fin och fungerar för kvinnor och män. Pipetten gör det lätt att inte ta för mycket. För mycket produkt är bara slöseri och ger inte mer effekt. Det är faktiskt inte så smart miljötänk att använda mer produkt än du behöver.

Oljan är mer eller mindre doftlös men har en lätt trevlig doft.

Huden får en skön lyster av oljan. Man blir inte äckligt oljeblank utan får mer av en sammetslyster. Huden ser väldigt lugn ut när jag applicerar oljan med kräm.

Saga of Idun Facial oil i fullsize kostar 689kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *