Scratch sparkle deco & topcoat 116 juicy
Scratch sparkle deco & topcoat 116 juicy

Scratch sparkle deco & topcoat 116 juicy är ett glittrande överlack i min favoritfärg lila. Scratch gör prisvärda nagellack som sitter riktigt bra och är enkla att måla snyggt med.

Sommartid brukar jag vara latare med skönhet och då är det snyggt att göra en faded fransk manikyr med glitter eftersom det ser snyggt ut och inte ser ovårdat ut om det flagar lite.

Det jag gillar med Scratch sparkle deco & topcoat 116 juicy är att du kan ha ett vanligt lack under och lattja till det med glitter. Ett tag hade jag alldeles för många lack hemma i diverse galna färger men nu tycker jag mer om att ha enkla basfärger och liva upp med ett roligt överlack.

Det jag inte gillar med det är att det inte är tillräckligt genomskinligt för att vara bara en ton av lila med glitter utan det ser ut som att man missat att täcka nageln med lacket. När man applicerar så det täcker så behöver jag 3 lager innan det ser bra ut. Nu kan det ibland bero på att lacken inte passar ihop och jag har testat med Depend minilack i ljuslila under. Det blir snyggast att använda på neutrala naglar och göra en faded manikyr.

Det här är nog det första nagellacket från Scratch som jag inte tycker om. De brukar ha otroligt bra och prisvärda lack. Scratch sparkle deco & topcoat 104 har jag använt så flitigt att den nästan känns uttjatad.

Scratch sparkle deco & topcoat 116 juicy finns hos Lyko för 125kr

Köpa igen? Tveksamt, den är fin men används inte så mycket som jag trodde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *