Ansiktsvatten, toner Tester

Skin & co truffle therapy essential face toner

Skin & co truffle therapy essential face toner var med i månadens Goodiebox.

Toners är enligt vissa onödigt och enligt mig är det ett bra steg i hudvårdsrutinen. Jag använder toner för att preppa huden för alla serum och krämer. Experterna är eniga om att om du använder toner/ ansiktsvatten som ett steg i rengöringen behöver du bättre rengöring och jag håller med experterna.

När jag vänder på flaskan och läser så beskriver de att det är en rengörande toner som ska ta bort orenheter.

Annons

Tryffel känns som en klassisk låtsasrik produkt. Har vi inte skrattat klart åt tryffeloljan till matlagning? Nu finns det toner som ev innehåller spårämnen av tryffel. Jag blir så trött att jag inte orkar kolla upp det . Ser man till prislappen på Skin & co truffle therapy essential face toner så vågar jag lova att det på sin höjd rör sig om spårämnen. Trollhassel tycker jag personligen att är en mer spännande ingrediens i tonern men det är ju min åsikt.

Nu är jag väldigt rädd om min hud och det sebum som skyddar den. Jag vill absolut inte ta bort det. I min prenumeration hos Goodiebox har jag angett att jag har torr hy, ålderstecken och pigmenteringar. Varför de skickar en purifying toner fattar jag inte.

Flaskan har skruvkork som är lite hal att skruva upp. Skruvkork hatar jag och släta lock mixat med våta fingrar kan ett barn räkna ut att är en dålig idé.

De marknadsför lite klassisk skrämselpropaganda också. Tonern är utan gluten, trädgårdstomtar och arsenik. Sorry att jag låter nedlåtande men jag vill veta vad en produkt innehåller. Vad den inte innehåller är totalt ointressant om det nu inte är något unikt.

Skin & co truffle therapy essential face toner verkar inte säljas hos någon av de större shoparna i Sverige. Priset verkar ligga på 28euro

Köpa igen? Inte en chans. Osäker om jag ens kommer testa den

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *