Skinbetter AlphaRet Exfoliating Peel Pad

Skinbetter AlphaRet Exfoliating Peel Pad är en exfolierande pad som ska minska linjer och ge en bättre hudstruktur. Den ska även ta bort döda hudceller och igensatta porer med en mix av syror. Om jag inte minns fel så hittade jag den på Hud & Kosmetikmässan för några år sedan och vart förvånad när jag insåg att inte skrivit något om den förrän nu.

Det som ska ge en slät och strålande hy i Skinbetter AlphaRet Exfoliating Peel Pad är en patenterad mix av mjölksyra, glykolsyra, salicylsyra och AlphaRet-teknologi. Mjölksyran exfolierar och ger fukt medans glykolsyran också exfolierar. Salicylsyran rengör och ger intryck av mindre porer. Tillsammans ska de exfoliera skonsamt utan att irritera huden och göra den jämn och mjuk.

Annons

Den ska användas på rengjord hud på kvällen. Det rekommenderas att man använder Skinbetters kräm efter. Du kan använda den 2-3 gånger per vecka.

Recension Formatet är resevänligt. Nu känns det inte helt hundra för miljön med styckförpackade vises men om de ligger i burk är risken att hälften torkar ut innan man hunnit använda dem och det är inte heller bra för miljön. Kom bara ihåg att sortera dem rätt när du använt dem.

Annons

Det här är verkligen något som ger wow-effekt och jag är nyfiken på hur huden skulle se ut om man gjorde en längre kur på några veckor. Nu har jag inte haft så många så jag har använt mina för att få till en snabb uppfräschning. Det är någon vecka sedan jag gjorde Cosmo Glow och för att hålla resultat bra längre så använde jag en över natten och huden blir så fin.

Huden får en jämn lyster och

Som med alla peelingar ska man vara noga med solskydd och lite extra försiktig

Skinbetter AlphaRet Exfoliating Peel Pad 30-pack kostar ca 1315kr och säljs enbart på salong.

Köpa igen? Absolut, jag är som sagt nyfiken på att göra en riktig kur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *