Dr K Cellreverse advanced exfo cleansing gel

Dr K Cellreverse advanced exfo cleansing gel är en rengöring som ska skydda vårt mikrobiom. Barriärstärkande och skyddande av mikrobiomet är ju det trendigaste just nu och efter år med syror och överexfoliering är det bra för vår hud. Den ska ta bort makeup och orenheter på ett skonsamt sätt och ska förbättra både hudton och texturen. Den passar för alla hudtyper. Det här är den första produkten från märket som jag testar och det jag såg av dem på Hud & kosmetikmässan 2022 så verkar den verkligen intressant.

Annons

Som rengöring applicerar du en liten mängd på fuktig hud och masserar för att få bort makeup och annat och skölj bort. Den går att använda morgon och kväll. Du kan även använda Dr K Cellreverse advanced exfo cleansing gel som en exfoliering genom att massera in den i 3-5 minuter och sedan låta den sitta i 10 minuter innan du sköljer bort den 1-2 gånger per vecka.

Recension En svart plasttub som är snygg är underbart. Nu är ju svart plast tyvärr lite problematiskt ur återvinningssynpunkt vilket jag sörjer över eftersom jag tycker svart är så snyggt. Den har även snäpplock som jag älskar så den är helt enkelt toppen.

Annons

Något som drar ner lite i mina ögon är tramset i beskrivningen av produkten. Det här är en bra produkt men jag tycker det är oseriöst när de framhäver vad den inte Innehåller. Det är inga trädgårdstomtar eller arsenik heller i den och jag totalt ointresserad av vad den inte innehåller eftersom jag vill veta vad som gör nytta för huden. Jag förstår varför man går i fällan eftersom många vill ha glutenfritt, vattenfritt och fritt från allt möjligt. Det finns absolut ämnen som inte jag heller vill se i min hudvård men de är oftast förbjudna i lag.

Dr K Cellreverse advanced exfo cleansing gel säljs på salong för ca 998kr

Köpa igen? Den ska testas mer först. Priset ligger i överkant men basen i en bra hudvårdsrutin är ju rengöringen.

Dr K Cellreverse advanced exfo cleansing gel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *