Loell Neroli Mist

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Loelle Neroli water är en ansiktsmist med neroli som ska ge fukt och balansera hudens Ph-värde. Den fungerar även för att återfukta och fräscha upp huden under dagen. Du ska kunna använda den till hår och kropp också. Neroli sägs ha en uppiggande effekt på sinnet och passar för alla hudtyper.

Vad innehåller då Loelle Neroli water? Den innehåller ett ekologiskt hydrolat av blommor från pomeransträdet. Det ska ha antiinflammatoriska och stimulerande egenskaper. Det tillverkas av ett kvinnokooperativ i Marocko så din shopping kan göra nytta för kvinnor på jorden! Det finns lite frågetecken gällande ekologiskt och kooperativa satsningar men ambitionen är god och jag vill tro att det här är en bra produkt.

Recension Glasflaska är inte det mest resevänliga men ibland är jag hemma och då är det trevligt med glas. Jag uppskattar att den är genomskinlig så man ser hur mycket det är kvar.

Doften är apelsinblommig som man kan förvänta sig. Jag såg en recension på nätet där hon tyckte att den påminde om toadoft och lite kan jag hålla med men den är ändå fräsch. Var noga med att inte låta den stå för länge för då kommer doften ändras till det negativa. Använd upp den inom 12 månader. Jag jobbar hårt med att inte öppna för många produkter.

Sprayen hade jag önskat att var lite mer finfördelad men det blir inte blöta stänk i ansiktet. Jag tycker om att även mista över mineralsmink som Annabelle Minerals radiant foundation för ett mer naturligt resultat. Mest använder jag den på rengjort ansikte före serum.

Till håret så återfuktar misten skönt även om jag föredrar Herbhub Ros & Malva fuktspray men har man begränsat med utrymme när man packar så skulle jag kunna ha den även till håret. Till kroppen har jag inte testat den.

Loelle Neroli water finns hos Lyko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *