Herbhub Ros & Malva fuktspray

Herbhub Ros & Malva fuktspray är en spray som återfuktar håret. Ett lockigt hår kräver mängder av fukt för att se bra ut. Herbhub är ett märke med naturliga ingredienser.

Ros är ju en klassiker för fukt och glans. Malvaextrakt är ju också fuktgivande så de samarbetar men malva stänger hårstrået och ger glans också. Om man kollar närmare på innehållsförteckningen så hittar vi även panthenol, glycerin och broccolifröolja som är bra för återfuktning. Vetegroddsprotein stärker håret och fungerar som värmeskydd. Äppelcidervinäger ger glans och sluter fjällskiktet. Sprayen innehåller mycket mer men som du ser är det många klassiska ingredienser som är bra för håret.

Annons

Recension Doften av ros fortsätter förvåna mig och Herbhub Ros & Malva fuktspray har en underbar doft. Jag har trott i 40 år att jag inte gillar ros men har senaste åren börjat älska doften. Min teori är att jag luktat på syntetiska dofter men jag hörde även att doftsinnet ändras med åren så det kan alltså vara så enkelt att jag blivit gammal och gillar tantdofter. Nu har jag även använt en mist från Loelle organic Rosenvatten som troligen var gammal och då är inte doften underbar. Fräscha rosprodukter är underbara så använd dem innan datumet går ut. Sprayen doftar inte mycket när den torkat.

Håret blir mjukt och återfuktat. Lockarna ser spänstiga ut och jag gillar det. Som alla med lockigt hår har jag problem med att håret alltid är frissigt. Jag tycker mitt är mycket bättre sen jag började använda Herbhub Ros & Malva fuktspray. Sprayen är lätt att fördela i håret och jag glömmer ibland underhåret men självklart ska även det spayas så hela håret ser fräscht ut även på undersidan.

Herbhub Ros & Malva fuktspray finns hos Herbhub för 200kr

Köpa igen? Absolut! Mitt hår älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *