Gojs ros & malva

Herb hub Ros & malva gojs är räddningen för mitt hår. Det är en inpackning som ska lämnas i håret. Lena på Herbhub hade en skön åsikt om varför hon tog fram den, man använder väl inte en bodylotion och sköljer bort den efter 20 minuter. Hon vill skapa produkter som används och som är snälla för människa och natur. Jag är hopplös på att inte använda inpackning just för att den tar sådan tid så det här är ju underbart. Den fungerar även som värmeskydd!!!

Jag har tidigare använt Herb Hub nässla och ricin gojs och den är fantastisk. När det var dags för påfyllning fick jag tips om den här och tips är alltid kul att följa.

Annons

Vad är det då i Herb hub Ros & malva gojs som ska skydda och ge näring till ditt hår? Ros och malva återfuktar och sänker pH-värdet och det ger ett lent glänsande hår. Jojobaolja smörjer och skyddar håret. Sheasmör vårdar håret på djupet. Förutom de jag nämt hittar vi glycerin och panthenol som är en klassiker för fukt. Äppelcidervinäger ger glans och sluter fjällskiktet på håret. Vetegroddsprotein skyddar och stärker håret. Nässelextrakt tillför mineraler. Vi har väl alla hört rådet att skölja håret med nässelvatten?

Recension Ni som följt mig ett tag har knappast missat att jag gillar snygga plastflaskor med pump. Gojs tar inte mycket plats och har en pump som sitter ihop med flaskan så den är som gjord för resor.

Ett pump räcker för hela håret efter du tvättat håret. Man kan även massera in den i hårbotten om den är torr utan att håret blir tungt och platt. Med tanke på hur lite man behöver räcker en flaska länge.

Att man även kan ha den som värmeskydd är toppen eftersom jag försöker minska ner på antalet produkter och vill hitta några få väl valda. När jag reser packar jag sällan värmeskydd och inpackning men när jag har den här så får den följa. Mitt hår märker verkligen skillnad.

Doften är mild men fräscht blommig.

Herb hub Ros & malva gojs finns att köpa för 200kr hos Herbhub

Köpa igen? Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *