Malanka Juhannusöljy är en ansiktsolja gjord på naturliga ingredienser. Jag gissar att märket är finskt och tyvärr hittar jag bara finsk info om den och jag kan inte finska. Den vann Nordic Natural Beauty Award för bästa återfuktande olja 2021 och även Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka. Oljan ska hjälpa hudens fuktbalans och fasthet.

Doften ska påminna om en sommarnatt.

Det som ska göra skillnad på huden i Malanka Juhannusöljy är jordgubbs- och lingonfröolja som är rika på antioxidanter, flavonoider, fettsyror från omega 3&6, vitamin b, c och e. Den innehåller också baobab och jojobaolja som absorberas enkelt på huden för att maximera de aktiva ingredienserna samtidigt som huden mättas och får en silkesmatt lyster.

Annons

Recension Jag har testat den som vanlig ansiktsolja och kom ihåg att använda lite. Det behövs ytterst lite vilket jag uppskattar eftersom den kommer räcka länge. Pipetten gör det enkelt att få ut lagom mängd. Börja med en droppe och applicera hellre lite till för det blir lätt för mycket.

Vid Gua Sha massage fungerar den riktigt bra också. Stenen glider bra och huden blir inte irriterad av den. Konsistensen är mer åt serum än olja utan att sluta kännas som en olja.

Köpa igen? Gärna men jag hittar inte den. Det finns andra bra Ansiktsoljor som jag skrivit om och just nu kan jag inte köpa fler

Malanka Juhannusöljy är underbar men jag hittar inga svenska återförsäljare. Säg gärna till om någon vet vart man kan köpa den. Min var med i ett presskit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *