Sunday Riley 5 stars är ett retinolserum som ska vara milt nog att använda runt ögonen och minska ålderstecken.

Det som ska uträtta mirakel i Sunday Riley 5 stars är 6% retinoidkomplex, bioaktiv centella asiatica i en mix som ska stötta hudens naturliga kollagenproduktion. Den innehåller också vallmofröextrakt och ceramider som lugnar, slätar ut och vårdar. Sheasmör och olivolja återfuktar under natten.

Annons

Många är osäkra vart ögonkräm ska sitta. När jag var på ett event med Esse lärde jag mig att ögonkräm ska sitta längs med skelettet. Tänk ögonhålorna på en döskalle. Jag har även sett de som lägger ögonkräm på ögonlocken men det känns totalt fel. Applikatorn är kylande och keramisk och går att massera lite med. Massera krämen med applikatorn utåt runt kråkfötterna, under ögat och mellan brynbenet och ögonbrynet. Om du använder den före eller efter fuktkräm är valbart.

Recension Den keramiska delen tyckte jag kändes plastig när jag petade på den men den är skön att applicera med och har en lätt kylande känsla. Det är enkelt att applicera krämen runt ögonen och på något märkligt vis får man alltid ut lagom mängd kräm.

Tuben tar inte mycket plats och är enkel att ta med på resor vilket gör den extra smidig att använda. Det som tar för mycket plats eller väger för mycket lämnar jag ofta hemma när jag reser. Då blir det glapp i hur regelbundet produkten används och svårt att nå full effekt.

Retinol behöver tid på sig för att nå full effekt men efter en vecka tycker jag ändå att huden under ögonen är lite bättre.

Sunday Riley 5 stars finns hos Sephora för 759kr

Köpa igen? Om den fortsätter ge såna här resultat så kommer jag absolut göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *