Sweden Eco intimate oil
Sweden Eco intimate oil

Sweden Eco intimate oil är en vegansk och naturlig olja för de intima områdena och ska passa för både kvinnor och män. Det talas ofta om att kvinnor behöver intimvård men även männen har ömtåliga slemhinnor som behöver omsorg. Den fungerar för både rengöring kan även lämnas kvar på huden som mjukgörare. Den ska bygga upp torra slemhinnor vilket brukar behövas i stigande ålder. Som med alla produkter ska vara för intimområdet så är den oparfymerad, dofter är underbara men de känsliga slemhinnorna ska inte parfymeras men den har ändå en mild doft från kokos.

Annons

Det som är unikt med Sweden Eco intimate oil är att den innehåller baobabolja är rik på fytosteroler som ökar elasticiteten i huden. Havrekärnolja är rik på antioxidanter och mjukgör samtidigt som den bevarar fukten. Havtornsolja stärker och bygger upp sköra slemhinnor. 98% av ingredienserna är ekocertifierade och dessutom är förpackningen gjord av återvunnen plast från haven.

Recension Jag gillar den rena designen. Sweden Eco är Rosenseriens mer maskulina linje som gär åt unisex. Deras Sweden Eco deodorant har jag använt och gillar och sprayen tar jag med på resor och gymet om någon vill låna. Designen fungerar för både kvinnor och män och det gillar jag.

Annons

Nu hade jag oturen att få en flaska med dålig pump. Jag har kollat med andra som testat den och man ska få ut mer än en droppe ibland även om det är bra att hålla nere på att överkonsumera produkt. Mer är inte alltid bättre, det blir ofta bara slöseri med produkt och natur. Efter mycket forskande om pumpen så kom vi fram till att mitt badrum är för kallt och sheasmöret klumpar sig i pumpen. Min lösning var att hälla över oljan i en annan flaska och då fick jag ut mer än en liten droppe.

Oljan gör huden mjuk och den känns ren utan att irritera. Det är en otroligt trevlig olja

Sweden Eco intimate oil finns hos Rosenserien för 319kr

Köpa igen? Ja om pumpen ändras

2 svar på “Sweden Eco intimate oil”
  1. Nu vet jag varför jag trodde jag missat detta inlägget. Det var inte publicerat igår när jag kollade *haha

    Gillar den också. Den är så mjuk och doftar svagt av kakoasmöret. Brukar smörja lite på händerna också 😉

    Men det är inte fel på pumpen per se. Det är ju kokosoljan och shea smöret som stelnar till när det är under /runt typ 20 grader. Jag löste det med att lägga flaskan på elementet en stund eller i ett varmt vatten. Men nu när det är lite varmare så har den intagit sin flytande konsistens och ut ur pumpen kommer mjuk skön olja =)

    1. Du är så klok min vän. Efter att ha läst din recension så kommer jag sno lite viktiga punkter. Slemhinnor är så viktiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *