The handmade soap shampoo är ett ekologiskt, veganskt och crueltyfritt shampoo. Det är fritt från parabener, sls och trädgårdstomtar. Misstolka mig rätt, jag äter ekologiskt och giftfritt så långt det är möjligt men jag är lite trött på skrämselpropaganda. Ekologiskt och naturligt är bra men varför inte fokusera på vad produkten innehåller och lyfta det?

Annons

Flaskan är av en stadig plast som känns trygg åt en fumlig människa. Jag blir alltid lycklig av pump eftersom det är smidigt att hantera i duschen och blir mindre kladd. Pump minskar också mängden konserveringsmedel som behövs och det är ju positivt. Syre förstör våra dyrbara skönhetsprodukter och det vill vi ju inte.

Håret blir mjukt av det här shampoot. Doften är citrongräs och cederträ. Jag tycker om såna dofter. Det kan med fördel användas tillsammans med The handmade soap Conditioner

The handmade soap shampoo kostar 169kr

Köpa igen? Jag tycker om shampot men har testat bättre i den prisnivån. Som alltid, kom ihåg att mitt hår är väldigt krävande. Någon med ett mindre krångligt hår älskar nog det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *