Niacinamide Booster

Tre60 naturkosmetik facial Booster serum Niacinamide har bland annat vunnit en Beauty Oscar hos Skönhetsredaktörerna 2021 och Angelica som driver Tre60 Naturkosmektik är riktigt kunnig inom både hudvård och naturliga produkter så jag har höga förväntningar på den. Det är gjort på naturliga råvaror och ska stärka hudbarriären och ge huden en fuktboost.

Årets ekologiska serum: Tre60 Naturkosmetik – Facial booster serum niacinamide (Sverige)
”Produkt som lyckats förena ekologisk innehåll med aktiv ingrediens på ett väl fungerande sätt”

https://www.skonhetsredaktorerna.se/tag/tre60-naturkosmetik/
Annons

Nu räcker det inte med priser och förväntningar för att jag ska gilla en produkt. Den ska även fungera bra, ha en bra förpackning och innehåll som gör nytta. Helst vill jag ha naturliga produkter men det är inte alltid möjligt och jag prioriterar funktion men inte till vilket pris som helst. Vi måste tänka på både hälsa och natur när vi shoppar och helst bara köpa det som funkar och används. Höga krav kan det låta som men det finns produkter som lever upp till det.

Vad innehåller då Tre60 naturkosmetik facial Booster serum Niacinamide? Inte helt otippat innehåller det niacinamide som är känt för att stärka hudbarriären och kan i vissa fall även ha effekt på pigmenteringar. Viktigast av allt hjälper det att binda fukt. En skadad hudbarriär är ju ofta orsaken till känslig hud så du ska alltså även kunna få en mindre känslig hud. Fermenterade mineraler (zink, koppar, magnesium, järn, kisel) gör att huden lättare tar upp dem och även det stärker hudbarriären. Probiotika hjälper till att hålla borta onda bakterier. Fermenterad rädisa ger både fukt och konserverar produkten. Sånt är ju fantastiskt tycker jag när ingredienser gör dubbel nytta! Något som fick mig extra glad när jag kollade på innehållet var eteriska oljor från citrongräs. Det är absolut min favoritdoft!

Annons

Det som ger mig lite rysningar är yoghurtpulver! Jag är allergisk mot mjölk och en av reaktionerna jag får är böldliknande utslag. Det och inulin ska återfukta och göra huden mjuk och jag hoppas att även min hud blir det men jag är beredd på utslag.

Anhydroxylitol – Fuktbindare från björk

Xylitol – Fuktbindare från björk

Yoghurt powder – yoghurtpulver (probiotikaextrakt)

Inulin – från Cikoria (prebiotika)

Saccharomyces/Zinc Ferment

Saccharomyces/Copper Ferment

Saccharomyces/Magnesium Ferment

Saccharomyces/Iron Ferment

Saccharomyces/Silicon Ferment – Frementerade mineraler (zink, koppar, magnesium, järn, kisel)

Acacia Senegal Gum – Vegetabilisk mjukgörare från akaciaträdet

Xanthan Gum – Vegetabilisk mjukgörare

Sodium Dehydroacetate – Natriumsalt

Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate – Fermenterad rädisa (probiotikaextrakt)

Cymbopogon Citratus Leaf Oil – Eterisk olja Citrongräs*

*Ekologisk

Alla råvaror är godkända av ECOCERT

Recension När jag såg den på riktigt för första gången vart jag förvånad. På bilderna jag sett ser serumet ut att vara i storlek med ett läppstift men det är större än en deo så du får mycket serum för pengarna och det gillar väl alla. Det har en fräsch pump och ser ut att vara airless. Extra plus i kanten för vit plast för om jag inte missuppfattat så går det inte att återvinna svart plast. En stor sorg för mig som tycker att svart är en fantastisk färg men inget i världen är perfekt.

Tre60 naturkosmetik facial Booster serum Niacinamide kostar 485kr

Köpa igen? Jag ska testa det mer först

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *