Dusch Kropp Okategoriserade Tester

Urtekram Body Wash wild lemongrass

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bodystore

Urtekram Body wash wild lemongrass är en duschgel med en riktigt underbar doft. Den är uppiggande och fräsch. Citrus och citrongräs är en väldigt härlig doft. Jag har ju citrongräs i min diffuser också. Förpackningen är gjord av växtbaserad plast. Den är gjord av 100% naturliga ingredienser och det supergillas. Urtekram är ju kända för naturlighet så det är ingen överraskning att de dessutom är COSMOS-certifierade.

Mitt minne är ibland bra och ibland inte men jag tror att den här var med i en Glossybox

Det finns inget i världen som är perfekt och det gäller ju även denna. Urtekram Body wash wild lemongrass har en doft som jag älskar men den gör att min hud känns lite torr. Det finns ingen rimlig förklaring eftersom den innehåller både Aloe Vera och hyaluronsyra men det kan vara citrusen som spökar för mig. Nu är min hud hopplös så bli inte avskräckt. Det går bra om jag inte använder den dagligen så jag tar den här dagar då jag känner mig lite trött och vill ha en liten doftkick i duschen.

Otroligt synd att min hud känns torr för priset är fantastiskt och den innehåller många bra ingredienser. Den är vegansk, ekologisk och crueltyfri.

Urtekram body wash wild lemongrass kostar 69kr hos Bodystore.

Köpa igen? Tveksam även om jag är kär i doften. Urtekram har andra produkter som jag älskar

Urtekram lemongrass

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *