Urtekram lemongrass

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bodystore

Urtekram Body wash wild lemongrass är en duschgel med en riktigt underbar doft. Den är uppiggande och fräsch. Citrus och citrongräs är en väldigt härlig doft. Jag har ju citrongräs i min diffuser också. Förpackningen är gjord av växtbaserad plast. Den är gjord av 100% naturliga ingredienser och det supergillas. Urtekram är ju kända för naturlighet så det är ingen överraskning att de dessutom är COSMOS-certifierade.

Mitt minne är ibland bra och ibland inte men jag tror att den här var med i en Glossybox

Det finns inget i världen som är perfekt och det gäller ju även denna. Urtekram Body wash wild lemongrass har en doft som jag älskar men den gör att min hud känns lite torr. Det finns ingen rimlig förklaring eftersom den innehåller både Aloe Vera och hyaluronsyra men det kan vara citrusen som spökar för mig. Nu är min hud hopplös så bli inte avskräckt. Det går bra om jag inte använder den dagligen så jag tar den här dagar då jag känner mig lite trött och vill ha en liten doftkick i duschen.

Otroligt synd att min hud känns torr för priset är fantastiskt och den innehåller många bra ingredienser. Den är vegansk, ekologisk och crueltyfri.

Urtekram body wash wild lemongrass kostar 69kr hos Bodystore.

Köpa igen? Tveksam även om jag är kär i doften. Urtekram har andra produkter som jag älskar

Urtekram lemongrass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *