Utsukusy Hyaluronic Max är en återfuktande gelemask som ska användas ca 1-2 gånger per vecka. Den passar för alla hudtyper och du ska kunna se en mer ungdomlig och fräschare hud vid regelbunden användning. Genom att få en ordentlig återfuktning så ser huden livfullare ut och får mindre rynkor och mer elasticitet.

Vad innehåller då Utsukusy Hyaluronic max för spännande? Inte helt otippat innehåller den hyaluronsyra i olika molekylärvikt och korslänkad hyaluronsyra för att uppnå maximal återfuktning. Antioxidanterna i den skyddar huden genom att bekämpa fria rakdikaler.

Den ska appliceras på noggrant rengjord hud 1-2 gånger per vecka och sitta kvar 10-15minuter innan den tvättas bort med varmt vatten och svamp. Följ upp med serum och kräm.

Recension Pumpflaska är mitt absoluta favoritformat för all hudvård. Designen är stilren och snygg. Plasten känns tålig och jag ser ingen fara i att packa med den i resväskan.

Doften är neutral. Konsistensen är tjock och geleaktig. Den känns svalkande och härlig på huden.

Huden blir återfuktad och fräsch av masken. Jag har testat att sova med den och ha den under makeup i ren nyfikenhet och det fungerar även om de rekommenderar att man tvättar bort den.

Utsukusy Hyaluronic Max finns på utvalda salonger.

Köpa igen? Det kan jag absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *