Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Åhléns

Egg Cream Mask – too cool for school är en sheetmask som ska återfukta och ge lyster på ett fräschare sätt än att gegga in ägg på huden.

Innehåller den då en massa ägg? Om du stoppar ett äkta ägg i en förpackning och ställer den okyld på en butikshylla produceras en explosiv mix som stinker och knappast gör nytta för huden. Egg Cream Mask – too cool for school innehåller extrakt från äggvita och äggula och kokos. De har hudvårdande egenskaper och ska strama upp huden, ge lyster och återfukta. I innehållsförteckningen hittade jag även niacinamid och det är ju stärkande för huden.

Recension Namnet gör att jag har lite svårt att lämna en positiv recension på den. Skolan är viktig och jag ser inget coolt i att strunta i den. Det är en attityd som stör mig. Att plugga och skapa sig ett bra liv är coolt men jag ska försöka ha ett öppet sinne lika som jag försöker ha med antiage

Egg Cream Mask – too cool for school finns hos Åhléns för 59kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *