Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

It’s Skin Pome Granate cleansing foam är en rengöring som ska fräscha upp trött och torr hud. Den ska även stärka, ge lyster och skydda huden och det behöver vi alla. Ni som är observanta vet nog vid det här laget att jag är svag för allt som ger fin lyster! Den fungerar bäst för torr hud och ska ta bort smink och smuts utan att skada huden.

Vad är det då för trevliga ingredienser i It’s Skin Pome Granate cleansing foam? Inte helt otippat hittar vi granatäppelolja i den. Granatäpple är ju rikt på antioxidanter. Grönt te har antibakteriella egenskaper. Tillsammans skyddar de huden och ska ge lyster.

Recension Tuben har snäpplock och är enkel att öppna och det uppskattas alltid.

Doften är väldigt mild men trevlig.

Konsistensen är som en tjock kräm och påminner om Niveas vita kräm som alla trodde var fantastisk efter SVTs program Sanningen om hudvård. När den kommer i kontakt med vatten blir den ett tjockt skum. Man får jobba lite för att få bort den men huden blir ren. Jag är lite lat och saknar tålamod så jag använder en tvättlapp för att få bort det sista.

Huden känns ren och mjuk. Den torkar inte ut men känns litegrann i mina överkänsliga ögon.

Priset chockade mig, jag använder rengöringar i alla prisklasser men uppskattar när man hittar prisvärda produkter som fungerar bra. I dagsläget vänder vi alla mer eller mindre på våra pengar och då är det kul att kunna hitta prisvärda och bra produkter så vi har råd med annat också.

Finns hos Lyko för 69kr men just nu har de rea så var snabb!

Köpa igen? Absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *