Batiste self love
Batiste self love

Batiste self love är en ny doft från klassikern Batiste. De som älskar torrschampo säger att det här är det bästa och jag ska ge det en chans. Jag gillar inte torrschampo men har hört teorier om att jag använt fel sort eller använt det fel så jag har läst på noga innan den här ska testas. Oavsett så är ett torrschampo smidigt i en stressig vardag och i synnerhet om man har tjockt hår.

Ifall någon missat så ska torrschampo sprayas i rötterna. Flaskan ska skakas före användning. Håll flaskan ca 30 cm ifrån huvudet och jobba i sektioner. Massera in till skalpen och borsta försiktigt sen ska det feta i hårbottnen vara borta och håret doftar gott och ser fint ut.

Det främsta som skiljer Batiste self love från deras andra sorter är doften. Den här doftar bär och vanilj.

Recension Flaskan är i ett lagom format. Jag har faktiskt använt några i reseformat och de är ännu lämpligare att ta med på resor men när man är hemma är det här ett bra format.

Doften är riktigt trevlig.

Jag upplever att det är svårt att undvika att få ut shampo i längderna men jag har ett ganska tjockt hår så det kräver lite indelande i sektioner för att få ett bra resultat. Det betyder alltså inte att det är dåligt bara för att mitt hår är hopplöst. Min räddning när håret är fettigt och man använder torrschampo med resultatet att det istället blir knastertorrt är att applicera lite olja i topparna.

Jag hatar alltså inte det här än men det kan ändras. Det är skönt att ha en nödlösning hemma när håret vägrar samarbeta. Mitt tar för lång tid att torka för att det ska vara genomförbart med en snabbtvätt innan jobbet.

Batiste self love finns till bäst pris hos Apohem för 61kr

Köpa igen? Ytterst tveksam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *