Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko & Great Earth

Great Earth Dophilus 15 boostar kroppen med både pre och probiotika. Den innehåller 8-9 olika bakteriestammar och det är toppen eftersom vår kropp behöver mångfald av goda bakterier för att fungera optimalt. 15 i namnet kommer ifrån att den innehåller totalt 15 miljarder levande bakterier som är bra för kroppen.

Vad ger då dessa bra bakterier i Great Earth Dophilus 15? Ett brett spektrum av mjölksyrabakterier från 9 olika bakteriestammar. Ju fler desto bättre och mjölksyrans nytta känner ni säkert till. Säg till annars så lovar jag ett långt inlägg där jag även tar upp varför jag inte anser ProViva som tillräckligt. Fruktooligosackarider ger näring till bakterierna och gör dem mer effektiva. Kapseln är vegansk och ska tåla magsyran, det gör att bakterierna hamnar där de gör mest nytta i tarmen. Det finns ju även kapslar gjorda av gelatin och annat från djur.

För bäst hållbarhet ska burken förvaras i kylskåp.

Recension Burken är lika snygg som Gurkmejan och om jag hade uppskattat att ha burkar framme hade den kunnat få stå framme men den är snygg i skåpet också. Jag äter tillskott för att må bra och inte för att ha en inredningsdetalj även om jag alltid uppskattar en snygg förpackning. Burken ser ut att överleva i resväskan och väger minimalt.

Jag uppskattar extra att de tydligt skriver på burkens framsida att den ska intas med mat. Det tåls att påminnas om att inga kosttillskott fungerar om du äter skräp och lever ohälsosamt. De ska ses som boosters och inte ersättning för mat.

En annan sak jag gillar är att den är vegansk och därför utan mjölkprodukter. Som mjölkintolerant får man ju alltid plåga sig igenom innehållsförteckningen.

Några tabletter får nog överleva utan kyl under testperioden eftersom jag reser ganska ofta och orkar inte ta med ett portabelt kylskåp.

Jag tycker att min mage mår bättre när jag äter dem och är nu inne på min 3e burk så det känns som en riktig favorit

Great Earth Dophilus 15 50st finns hos Lyko för ca 275kr

De går även att köpa direkt från Great Earth för 275kr

Köpa igen? Yes, det har jag gjort några gånger och kommer nog fortsätta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *