Utsukusy Reparative Regenerative
Utsukusy Reparative Regenerative

Utsukusy Reparative Regenerative är en ampull som ska reparera och förnya huden till ett mer balanserat stadie. Efter de senaste veckorna överväger jag att dricka litervis av den men med tanke på vad ampuller kostar så nöjer jag mig med att applicera en i ansiktet och hoppas att den får mig att se lite piggare ut. Hudvården har inte varit på topp och stressnivån har varit alldeles för hög men så är ju livet ibland hur fina intentioner vi än har. Som en klok vän sa, vi planerar och gudarna skrattar och det summerar verkligen senaste tiden.

Vad innehåller då Utsukusy Reparative Regenerative för spännande som ska få huden fräsch och balanserad? Vetegroddar är proppade med näring. Solros, mandel, nyponros och avokadooljan innehåller både näring och hudvårdande egenskaper. A-vitamin är underbart för huden och E vitamin ger lyster och bevarar produkten. Något lite mer udda är F-vitamin som jag ärligt talat inte kommer på vilken nytta det ska göra men Utsukusy brukar ha genomtänkta ingredienser så jag ska kolla det vid tillfälle.

Annons

Jag testade min ampull på kvällen och lät den absorbera en stund innan jag applicerade kräm över. Den är väldigt oljig i konsistensen men huden ser genast lugnare och jämnare ut. Med tanke på att den är väldigt oljig så tycker jag att det här är en ampull som gör sig bäst på natten. Som alltid ska du inte lägga på produkterna för natten direkt innan du lägger dig om du vill ha maximal effekt. Gör ren huden och applicera ampullen minst 30 minuter innan du ska lägga dig så den hinner absorberas i ansiktet och inte på kudden.

Utsukusy Reparative Regenerative är en salongsprodukt och jag hittar inget pris online.

Köpa igen? Absolut! Den här är underbar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *